Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, yürekişçilikiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar külliyen size özeldir. Ancak yeniden de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç gözcü var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazımda günün her saatinde yürekmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Etme Aşiret imalı Karayip purolarda yürekmeden önce nemliliğini yoklama geçirmek gerekir. Bu Toscanello yürekin uygulanan değil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı nem oranlarında yürekmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da tecrübe semtılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim önemli bir nizam var. Puro sadece yalnız sadece kokusuz kızdırmale yakılır! Puro her zaman evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro alaka ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde doğru. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken kıvılcım puroya dikme değinti etmemelidir. Ateşin maviliği purodan az buçuk ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yanı kırmızıya döndüğünde kızartma işçiliklemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 aşama eğimle, aleve tam değinti etmeyecek şekilde tutun. Bu işçiliklemi yaparken tüm tabanğın eşit yanması gerektiği yürekin puroyu aynı zamanda ahenkli bir şekilde 360 aşama döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına tabii alevli çakmalara nazaran az buçuk daha uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu merkez çakmaklar çok kudretlidür ve şu denli doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma işçiliklemi tabii alevli çakmaklarla, az buçuk zaman alabilir. Bu süre size saat kaybı kadar boşlukükebilir yalnız puro sabır ve himmet lüzum. 5- İyi Yandığını Arama Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma işçilikleminden sonrasında elverişsiz çevirip tarafünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya rahatçe esir üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm bukanak kıpkırmızı ise yakma işçiliklemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yanı tam yanmamışsa, yani tüm bukanak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu ağızınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ıvır zıvır dem daha çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Belli belirsizçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz yürekime apiko. Pekâlâ evet siz apiko mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz yürekilmeli. Alacağınız her dem beyninde en azcaından 40 saniye ümit etmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar yürekmeye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı yürekimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı yürekmeye devam ederseniz, puro o denli çığlıklaşır ki hiç yürekilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Tütün rahatçe ağıza doldurulur ve zevk alıcıların dumanla uyartılmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca alaka gösterdiğinizin bir işçilikaretidir. Sönen puronun küllerini evire çevire temizleyin. Bunun yürekin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri evire çevire temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim yürektiğim Toscanello yürekin yine yakma dava örgütleme etmez. Ancak kez imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda meraret hissedeceğinizi göstermek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene ayrıca daha uzun bir süre üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve katiyetle şart olan 2 nizamı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın sıcaklık ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 aşama beyninde evetğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Mekân içinde bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza icap yoktur. Ama elbette eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza dünyaını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dava ile karşıtlaşmazsınız. Hıfız dünyaı sıcaklığında üs dava dünyaın antipatik değil şu denli hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile karşıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise muhafaza dünyaının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. şüphesiz nem muhafaza dünyaı sıcaklığına nazaran varyasyon gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir esir geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca esir geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza dünyaının esir geçirmemesi ve buna bentlı olarak da kutu yürekindeki nem ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak yürekin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı esenlayacak katiyetle esir geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En güzel humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları katiyetle esir geçirmedikleri yürekin öteki rakiplerine balaban fark atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/