Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, ciğermeseleiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar ağız ağıza size özeldir. Ancak yine bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç gözcü var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda günün her saatinde ciğermeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Ika Sahiplik yapımı Karayip purolarda ciğermeden önce nemliliğini arama etmek gerekir. Bu Toscanello ciğerin muteber bileğil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı gönen oranlarında ciğermeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da sınama tarafılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken yaşamsal bir kural var. Puro sadece fakat sadece kokusuz tehlikele yakılır! Puro her bugün ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler üzere buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rağbet ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde doğru. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken sıcaklık puroya direk değme etmemelidir. Ateşin maviliği purodan biraz münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yanı kırmızıya döndüğünde kızartma meselelemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 derece eğimle, aleve tam değme etmeyecek şekilde tutun. Bu meselelemi yaparken bütün tabanğın eşit yanması gerektiği ciğerin puroyu aynı zamanda ahenkli bir şekilde 360 derece döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna tabii alevli çakmalara nazaran biraz daha uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu tarz çakmaklar çok forsludür ve bir araba doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma meselelemi tabii alevli çakmaklarla, biraz bugün alabilir. Bu süre size hengâm kaybı üzere haneükebilir fakat puro çıdam ve mesai lüzum. 5- İyi Yandığını Muayene Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma meseleleminden sonrasında aksi çevirip utanmaünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe esinti üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün kadem kıpkırmızı ise yakma meselelemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yanı tam yanmamışsa, kısaca bütün kadem kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kavşakınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçümencik soluk daha çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yeğniçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz ciğerime müheyya. Evet ya siz müheyya mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira ciğerilmeli. Alacağınız her soluk arasında en azcaından 40 saniye eğlenmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere ciğermeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı ciğerimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı ciğermeye devam ederseniz, puro o denli zehirlaşır ki hiç ciğerilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Esrar yumuşakçe ağıza doldurulur ve tat alıcıların dumanla uyartılmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca rağbet gösterdiğinizin bir meselearetidir. Sönen puronun küllerini hoşça temizleyin. Bunun ciğerin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hoşça temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim ciğertiğim Toscanello ciğerin yeniden yakma iş örgütleme etmez. Ancak yabancı yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda yaslılık hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta daha uzun bir süre da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve nasıl şense olan 2 kuralı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın alev değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 derece arasında başüstüneğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Konut ortamında bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza ister yoktur. Fakat lacerem eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza zeminını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek iş ile kontralaşmazsınız. Muhafaza zeminı sıcaklığında esas iş zeminın ilgisiz bileğil bir araba har olmasıdır. Çünkü muhafaza zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile kontralaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise muhafaza zeminının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir araba kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl gönen muhafaza zeminı sıcaklığına nazaran trampa gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza zeminı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir esinti geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta esinti geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza zeminının esinti geçirmemesi ve buna rabıtlı olarak da kutu ciğerindeki gönen ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak ciğerin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı katkısızlayacak nasıl esinti geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En esen humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları nasıl esinti geçirmedikleri ciğerin öteki rakiplerine eke üstelik atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/